2011. február 11., péntek

:-)

Keve, mint kapus.
Ma vette fel először az "igazi" szerelést, rendes rácsos sisakot, a szuszpenzort, a vállvédőt, a mamutot és a kesztyűt és a kezében volt a golie stick.
Természetesen nem ment minden azonnal és elsőre, sokat esett, egy kicsit pityergett is, de nem adja fel. Megértette, hogy hozzá kell szoknia, ha kapus akar lenni.
Nagyon büszke voltam Rá, októberben volt először kori a lábán, ma meg kapus szerelésben volt a jégen. És lila mezben ♥ Kell ennél több?
Amikor érkeztek a következő edzésre a szülők az egyik apuka ránézett a fiamra meg szólalt: Na Attila talált végre kapust? Mondom, hát annyira még nem biztos, kicsit pityergett a gyerek, mert nem ment minden elsőre, ahogy eltervezte. Erre nagy nevetésben törtek ki és Kármen apukája megszólalt, hogy Attilánál olyan a kapus szerelés mint a pókembernél a fekete maszk, ha egyszer felvette akkor azt már nem veszi le. Szóval valószínűleg marad a dolog, remélem a gyerek is belerázódik. Igyekszünk majd sokat gyakorolni. Én pl az öltöztetést. Nem egyszerű a "mamutot" feladni a gyerekre és mindent jól összekötni...



3 megjegyzés:

  1. Nagyon vagány!!! De mi az a mamut? :D Úgy tűnik,fel kell fejlődnöm nekem is ehhez a sporthoz.
    Gratulálunk neki!
    Köriék

    VálaszTörlés
  2. A mamut az a nagy téglalap alakú cucc, ami a lábszárát védi a kapusnak. Majd a gyereknapi hokigálán megmutatom.
    A lepkés-kesztyű és a botos-kesztyű házi feladat :-P

    VálaszTörlés