2010. szeptember 20., hétfő

Bulis

Szeptember idén a srácoknak a buliról szól, a sulikezdésen kívül...

Keve van abban a szerencsés helyzetben, hogy ebben a hónapban 4 helyre is hívták.
Volt a Jamal kölyökparkos buliján (elvben ígért anyuka képeket e-mailre), volt Dia mekis buliján és megy majd szombaton Dóri bulijára is. Kitti szombaton megy majd Brigi bulijára, szintén mekis, és annyi az érdekessége, hogy Kevét viszem 17:00-ra az egyik mekibe, majd fél óra múlva Kittit kell vinnem egy másik mekibe, összeszedés kb ugyan ez lesz, nem kis logisztika. A terv eddig a következő: Én elviszem a Vakarcsot, Apa elviszi a Kittust, de ők a Nimivel haza is jönnek, Kitti már elég nagy, hogy 2 órát ellegyen nélkülünk, én meg maradok Kevével, és aztán fél óránk van, hogy odaérjünk Kittusért.
Szeretem a Keve csoport bulikat. Nagyon jó társaság alakult ki az elmúlt években jókat tudunk beszélgetni mindenféléről. Ami a legfurább: kb mindenkinek azok a tapasztalatai az ovival és az óvónőkkel kapcsolatban is. Meg is dumáltuk, hogy legközelebb egy ilyen bulira meg kell hívni az óvónéniket, és akkor le van tudva a szülői értekezlet :-D
Na ha már a szülői: a változatosság kedvéért most sem tudok menni, mert éppen előadásom lesz, nem tudok hiányozni, értelemszerűen a Párom a 4 gyerkőccel lesz itthon. Naná, hogy megint betették délután 4re, és elvárják, hogy addigra már mindenki vigye haza a csemetét és érjen is vissza. (érdekes) Gondolom maga az értekezlet zömmel arról fog szólni, hogy mi milyen szar szülők vagyunk, mert TV-znek a srácok, egyik másik (Keve is) még internetezik is, és különben is tudja, hogy mi sokszor merünk fáradtak lenni, holott a nap 24 órából áll ezalatt ugye perfektre kell vágni a lakást, a munkát és a gyerekekkel is maximális fordulaton pörögni és nem elfáradni, pihenni meg minek... Ja és mi nem tudjuk öltöztetni sem a gyereket, mert némelyik télen is bokazoknit visel, meg edzőcsukát... Majd hallhatnak akik mennek pár általánosságot még. De kétlem, hogy arról esne szó, hogy miként felejtették kint tavaly télen az egyik kislányt, vagy, hogy hogyan ért pár gyereket egy-két csúnyább baleset (pl Sz. 2cm-es fejsebe, M. kitört fogai) miért van az, hogy kis pedagógiai rafinéria helyett folyton büntetnek pár fiúcskát, akik éppen a seveled-senélküled barátsági periódusban vannak, hogy miért nem motiválják jobban a srácokat, hogy üljenek le ugrálás helyett (a csoport egy része jövőre suliba megy) De nem is sorolom most tovább, és lehet nem is lesz igazam és nem ilyen lesz a szülői. Mindenesetre szombaton majd jól megbeszéljük.

A legfontosabb buli szeptemberben idén is Laura szülinapja volt (igazából augusztus 21-én született, de mindig megvárják a bulival a sulikezdést, hogy a barátokat is meghívják)
Legfontosabb kulcsmondat ebben nekem: NEM ÉN TAKARÍTOK :-D a képekből rájöhettek majd miért is vagyok ezzel így. Szerencsére Niki is órabérben van ;-)
A helyet nagyon szeretjük, jól bejáratott már, ezért is van, hogy a két nagy gyerek (férjem és Keve keresztapja) is elengedik magukat. Szuper hangulat tud lenni. Nikit kérjük minden ilyen partihoz, ő már hozzászokott a látványhoz és a felforduláshoz. (megjegyzem egyszer egy "vidéki júniusi babás tali"-t összehozhatnánk ott fehérváron mert jó kis hely és árban nagyon elfogadható, akad mindenkinek megfelelő játék, legyen az kistesó, nagytesó...)
Képek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése