2009. augusztus 18., kedd

A második nap

Ma már 2 órát voltunk a bölcsiben, ebből csak 10 percet voltam vele, a többit kint töltöttem az előtérben, így nem tudom mit is csinált pontosan, de nem sírt (csak akkor amikor meglátott és kérte, hogy vegyem fel). Jött-ment felfedezett, felmászott-lemászott, homokozott és ilyesmi. Egyenlőre még magányos harcos, de lassan majd biztos talál "barátokat" is.
Holnap már délig maradunk, ugyan így, hogy én kint várok, hogy ha bármi van azért ott legyek, a gondozónő megpróbálja majd megebédeltetni is, kíváncsi leszek sikerül-e.
Hazafelé nagyon jó kedve volt, mindenkinek vigyorgott, bohóckodott a piacon is. Ez kicsit megerősít abban, hogy annyira nem lehet "rossz a közérzete".



Bár úgy volt, hogy anyut ma operálják erre nem került sor. Kicsit érdekesen tájékoztatták erről ráadásul. Történt ugyan is, hogy este osztották a vacsit és a nővérke neki is vitte az adagot, erre mondta anyu, hogy neki talán nem kéne, hisz reggel műtik. Erre közölte a nővér, hogy nincs rajta a másnapi műtéti listán...
Hát remek, mondhatom. Azért lelkileg baromira nehezen, de rákészült a keddre, és erre "beintenek". Elvben holnap lesz a műtét, de én már csak akkor hiszem el ezek után, ha "látom". Nagyon aggódom így is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése