2009. május 23., szombat

Meggyógyultunk!

Csütörtökön a doktornéni gyógyultnak nyilvánította a Kittit is, így elmehetett már pénteken suliba.
A Fanninak pedig felírták az új adag antibiát, ha elfogy a summetrolim. Állítólag vesemedence gyuszkó után egy hónapig kell szedni fenntartó kezelés címszóval. Gondolom rendesen haza vágja majd a gyomrát probiotikum ide vagy oda.
Úgyhogy a vaspótlás is csúszik. Addig igyekszem étrenddel pótolni amennyire csak egy rossz evő, finnyás gyereknél ez lehetséges.


Ördögpalánta Vakarcs Tökmag úr egyre többet álldogál kapaszkodás nélkül, a babataxit úgy tolja ahogy akarja, nem a lendület vezérli. Szeret ki-be pakolászni a csomagtartójába is. És szeret az őrületbe kergetni a zenéjével.
A másik kedvenc játéka a FP tanulószék. naná, hogy az is zenél... Igaz a matricák már lekoptak róla, javát még Kevin szedte le, de funkciójában teljesen oké, világít, számol, ABC-zik, énekel és nem utolsó sorban seperc alatt rá lehet állni az ülőkéjére, hogy Anya infarktus közeli állapotba kerüljön.
A legolcsóbb játékai: a ruha kipakolás szekrényből, napi szinten többször i, a szárítóról a vizes ruhák lehúzogatása, és a konyhaszekrényből a nehéz csörgő zörgő vacakok kirámolása (azzal lehet a leghangosabban ütni a követ a konyhában)
amióta kinyitottuk a járóka kapuját sokkal érdekesebb, mint amikor be van zárva, több időt tölt bent.
A nagyokat továbbra is fél Istenként követi, amit Ők csinálnak az csodálatos.
A WC és a fürdő továbbra is misztikus csábítással bír, de szerencsére ritkán marad nyitva az ajtó.
Enni gyakorlatilag mindent megeszik, még a spenótot is két pofára gyűri befelé.
A jövő héten elmegyünk, meglátogatni a védőnéninket, akkor méreckedünk egyet. Bár gyanítom nem hozza a papírformás átlagot a születési súly megháromszorozásáról, mert nem érzem, hogy lenne már 13,8 kiló, de nekem így tökéletes, átlagok ide vagy oda.
Egész nap be nem áll a szája, halandzsál össze-vissza. Minden állat érdekes.
Az akaratos hisztit már mesterfokra fejlesztette, és akaratának tárgya legtöbbször a cici.
Nem fél (tisztes távolból) az idegenektől, könnyen barátkozik, szereti, ha meglepik a babakocsi körül a kíváncsi gyerekek, egyik-másiknak még az ölelgetést is megengedi. Mindenkire mosolyog...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése