2012. június 18., hétfő

A Négyéves

Kicsit megkésett poszt, de mentségemre legyen mondva, hogy jól el voltunk látva programokkal, mellékletnek meg itt a vizsgaidőszak...
Szóval nyolcadikán Nimród betöltötte a negyediket.
Nem csináltunk "nagy bulit" csak azt a két gyerkőcöt hívtuk át ünnepelni, aki mindig kitölti a napjait, a két legjobb ovis barátot, Zitát és Alpárt. Fotókat nem igen csináltunk, a srácok kicsit felforgatták a lakást, mi meg beszélgettünk jókat a szülőkkel.

Ilyenkor minden kedves blogger barátom összegzést készít a lurkókról, szóval én is próbálok valami ilyesmit.

Nimród igazi nagy dumás, reggeltől estig be nem áll a szája, mindent szépen, érthetően ejt, bár ha nagyon siet vannak betűcseréi, de ez inkább annak tudható be szerintem, hogy ezer dolgot akar néha egy időben elmondani.
Amennyire kivehető az óvónénik szavából Nimród és a fent már említett két barátja az igazi "keménymag", Zitával már nem ülhet egy asztalnál ebédkor... (Ő a legrégebbi Barát, már a bölcsiben is együtt voltak)



Nimi igen határozott elképzelésekkel bír az öltözködés terén is, ami néha igen furcsa kreálmányokban bontakozik ki és igen nehéz róla lebeszélni, valamint az új dolgokat szeretné folyton hordani, az én központúsága is a régi :-)
Nagyon szeret bringázni (még kitámasztóval)



Nagyon szeret mozogni, pörögni eddig úgy fest, hogy jó a "gömbérzéke" is
De a hoki is egyre jobban érdekli :-)
De mindenben elég bátor és talpraesett



Már most hatalmas sumák :-D házasságszédelgő... van egy korabeli "felesége" a Zita (ki más?), aztán Fanni egyik barátnője a Betti is a felesége, de persze örömmel használ ki minden ilyen nagyobbacska lánykát, aki vele akar babázni :-)
Méreteit tekintve a legtökéletesebb 17 kiló és 105 centi ezzel az úgynevezett 50% ban van, ami ebben az esetben a teljesen jó és átlagos, se nem "túl és se nem alul táplált"
sokat gondolkodtam azon, hogy írjam-e a többit, de végül is, akármilyen is az enyém...

Szóval bár a látása tökéletes, sajnos a hallása, azon belül a jobb füle nem a legjobb, nem is rossz annyira, de nem tökéletes. Többször próbálgattuk a védőnővel és mindig ez jött ki a balban meghallotta azt, amit a jobban már nem. Valószínű a babakori sok fülgyulladás "eredménye", gyakran 0 tünet (nem fájt, nem folyt az orra, evett ivott jókedvű volt, nem volt láza se) után azonnal felrepedt a füle és folyt ki a zöld cucc
Persze biztos ami tuti alapon most kérünk időpontot egy "igazi" hallásvizsgálatra az audiológiára, a többi meg majd kiderül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése