2009. december 23., szerda

Boldog Karácsonyt! :-)




Mivel az időm alig, ezért így hirtelen csak gyorsan bemásolnám a párnappal ezelőtti hozzászólásomat az nlcről, hátha valaki nem olvasná ott:
Mi szombat óta "karácsonyozunk", meghívtuk a konyhaTündér barátnőméket az aquawordbe (tőlünk családilag azt kapták karácsonyra). Nagyon jó muri volt. Valami eszméletlen feeling volt a szakadó hóban a kinti medencében feküdni, imádom a havat is meg a fürdést is, és most együtt a 2, valami csodálatos volt. Meg kipróbáltuk az új murit ott, ilyen "labdák" amikbe bele lehet bújni, felfújják és a vízen gurulhatsz benne. Kaptunk egy bónusz kört, és én mentem. Hatalmas volt! Bár kicsit hülyén éreztem magamat vén benne, de nem baj :-) igaz voltak olyan elvont gondolataim is, hogy mekkora királyság lenne ebben tanulni, mert egyedül lehetnék végre, teljesen kizárva a külvilágot, senki nem rángatná az éppen író jobb kezemet egy kis cicit kuncsorogva, meg nem nyaggatna a másik, h töröljem ki a fenekét, vagy adjak neki azonnal enni/inni, v had mondja fel az angol házit.
Aztán a nagyobbik lányuk nálunk aludt, vasárnap jöttek fel érte, és akkor ők ajándékoztak... A két kicsi (Nimród és az ő lányuk, aki 3héttel idősebb) olyan édesek voltak, hol puszilkodtak, hol egymást verték :-D volt, hogy "segédeszközökkel" mint fa bébi puzzle alappal, vagy a Kevin frissen kapott starwars lézerkardjával... Szóval figyelni kellett őket. Kevin meg 2napig a nagylánynak udvarolt, olyan haláli volt, igazi pasi.

Keményen dübörög a vizsga időszak is, a durvábbak még hátra vannak, de pár jegyem már megvan, latinból lehet nem megyek tovább, csúsztatok egy félévet, nincs rá energiám most, és nem épül rá semmi, így nem kell sietnem vele, ami jegyek megvannak az egy darab kettes (idióta filó), kettő 3as, a többi 4-es 5ös, igaz ezek könnyű jegyek voltak, az egyik a névtelen alkoholista csoportra hajazó hivatás és személyiség szeminárium, a másik szülészettöri, a jegy abból állt, h írni kellett egy 4oldalas esszét szüléssel/fogamzással ilyesmivel kapcsolatban. Megírtam Nimród születésének meg a vele való terhességemnek a sztoriját. Védőnő szakmatörténet doga: Interjú a védőnőddel, ugye eléggé jó kapcsolatban vagyunk, és sűrűn találkozunk, nem volt meló összehozni.
Most viszont a napjaim az alkalmazott biológia és az anatómia társaságában telnek, megspékelve a családdal és a vele járó dolgokkal. Kicsit sem vagyok idegbeteg és alváshiányos.
Megyek is vissza a könyvekhez...
Mindenkinek Áldott ünnepeket :-)

1 megjegyzés: