2013. február 10., vasárnap

The winer is: Pólus Pingvinek! :-)







A dologhoz tartozik, hogy Kevin korosztályában (szupermini) a tornákon nincs helyezés, mi több eredmény sincs, maximum mi szülők számoljuk a gólokat :-)
A mai torna ezért volt más, persze mi ezt nem is tudtuk a meccsek alatt. 4 meccset játszottunk, ebből mind a négyszer nyertek a gyerekek. Igaz ami igaz, míg az első 3 könnyű meccs volt, jól elhúztak a mieink, Kevinnek alig volt dolga, addig az utolsó meccsen nem tagadom, hogy igencsak egyenlő volt a küzdelem végig, ők is 3 meccset nyertek előttünk és mi is 3-at. Végül is megbeszéltük az egyik jászberényi anyukával, hogy egy döntetlenben is kiegyeznénk :-D, de az utolsó cserében megszereztük a győztes gólt.
A torna végén a Műjég nagy jegén volt az eredmény hirdetés (éppen zajlott egy rendezvény, aminek egyik műsorszáma volt az eredményhirdetés), ekkor láttuk, hogy az asztalon különböznek a serlegek és elkezdték visszafelé sorolni a harmadik helyezettől a csapatokat. Elérkeztek az elsőhöz és Kevinnek adták át a kupát, hát csak azért nem bőgtem el magamat, mert féltem, hogy az arcomra fagy az eső :-D
Ugyan is ez egy nyílt pályás torna volt és tegnap óta szakadatlanul esik a hó elég erős intenzitással. A rolba próbált megküzdeni vele, de nem sokkal az után, hogy lement a jégről a hó lett az úr a hoki-pályán.
Alul egy kis videó van, az utolsó meccsből (a rolba után a harmadik meccs), adok egy kis segítséget az a fekete, ami időnként kibukkanik a hóból, na az a korong... S



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése